lørdag den 28. maj 2011

Schh... her strikkes

...Her er helt stille! Jeg er i dyb koncentration herinde i min lille hule. Udenfor buldrer byens puls afsted med alt fra musikfestivalen SPOT, Regnbue-åbning og almen-lørdagsliv. Men herinde er der helt stille. Sagen er nemlig den at jeg strikker! Og det er svært!

I et anfald af kreativitet og lærelyst begav jeg mig igår ned i min lokale strikkebutik. Her var virkelig tale om inspiration i metermål. Og så var der tilbud! Alt Drops var 30% nedsat  - dét er sådan set en rigtig god idé og jeg kunne slet ikke stå for det. Jeg kom derfra med grundstoffet til tre forskellige projekter. Min farveinspiration kom fra de yndige filtkugler jeg fandt i Søstrene Grene den anden dag. Jeg er blevet ret vild med de sarte, støvede farver som faktisk også findes lige her i min vindueskarm:


Jeg er egentlig i gang med en mørkegrøn 'vamset' trøje. Men efter at have læst lide mere i bogen Mere feminin strik faldt jeg over den yndige model Bella. Det er en såkaldt ærmevest, hvor bærestykket er helt fuld af bladmønstre. Jeg er ganske ny indenfor hulstrik og den slags, men efter kyndig telefonvejledning - til Herting forstås - begyndte jeg her i eftermiddag på den fine vest.

Men det er svært! Jeg har siddet med det enormt bløde garn i hænderne hele eftermiddagen og er nu nået næsten seks centimeter! Det tegner godt - der er naturligvis en del charmefejl rundt omkring, men her strikkes mange gode tanker ind.

Knus LeLouLaLi

2 kommentarer:

 1. INGA MARGRETHE JENSEN28. maj 2011 kl. 19.01

  HEJ LENE LOUISE.
  NYD STILHEDEN OG STRIKKETØJET, - DET SER SMUKT UD, - JEG HAR OGSÅ NYDT STILHEDEN OG KIK UD AF VINDUERNE PÅ REGNEN OG DE SMUKKE GRØNNE FARVER.
  HEROPPE HAR DET REGNET HELE DAGEN, - MEN LIGE OM LIDT BLIVER HER VIRKELIG "HALLØJ" I HUSET, - JEG SKAL JO SE DEN STORE FODBOLDKAMP: BARCELONA - MANCHESTER UNITED, OG JEG GLÆDER MIG. GOD LØRDAG AFTEN. KÆRLIGST FASTER

  SvarSlet
 2. INGA MARGRETHE JENSEN30. maj 2011 kl. 21.37

  HEJ LENE LOUISE.
  JEG VIL SØRME DA SNART SE LIDT MERE AF STRIKKETØJET.
  KÆRLIGST FASTER

  SvarSlet