onsdag den 11. maj 2011

Der blæser nye vinde...

... Er netop hjemkommet fra en lang, men spændende arbejdsdag. Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg i dag skulle blogge om 'det pulserende erhvervsliv', men eftermiddagen bød på et oplæg med VESTAS og jeg er simpelthen så fuld af respekt og beundring!

Netværk for studerende med dysleksi ved Aarhus Universitet, havde inviteret projektleder Kaj Andersen fra VESTAS til at komme og holde et oplæg om dysleksi på arbejdsmarkedet. Det var vildt inspirerende at høre om deres arbejde for læse/skrivesvage medarbejdere - ikke bare i Danmark, men også globalt.


Som Kaj Andersen sagde; Der blæser nye vinde. Virksomheder er ikke længere bare arbejdspladser - det er skoler. Her er brug for livslang læring.

Dét synes jeg er sejt! Og han har helt ret - det kan ses - om ikke på den økonomiske, så i hvert fald - på den menneskelige bundlinje. Ikke nok med at VESTAS tager et miljømæssigt ansvar og forsøger at gøre vores blå planet en lille smule grønnere (i forstår hvad jeg mener!), så tager de også et socialt og menneskelig ansvar der rækker udover 8-16. Det er faktisk hele liv der ændres...

... så hermed et lille pust, og et ønske om god vind til VESTAS! 

NB. Billedet er lånt fra VESTAS' hjemmeside og er fra Horns Rev 2 - vest for Esbjerg. I klart vejr kan de skimtes fra Hjerting strand :)

2 kommentarer:

 1. det kan ikke beskrives hvor kærkomment sådan et lille vindpust fra jylland føles i skrivende stund

  SvarSlet
 2. HEJ LENE.
  ET RIGTIG DEJLIGT PUST FRA "MIT" VESTJYLLAND. HERLIGT.
  JEG SENDER DIG DE ALLERKÆRLIGSTE TANKER.
  JEG HÅBER AT DU STINA HAR "FUNDET" DIG SELV EFTER DEN LIDT BARSKE OPLEVELSE PÅ DIN CYKELTUR.
  PAS GODT PÅ JER, - I DEJLIGE "TØSER".
  KÆRLIGST FASTER.

  SvarSlet