mandag den 9. maj 2011

"...kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet."

Søndag eftermiddag bød - udover blog-leg - på kvalitetslæsning i haven. Jeg deltager i "Bogudfordringen 2011" og skal i den forbindelse læse en omgang fantacy i maj måned. Jeg er ikke så hjemmevant i den genre, men faldt over min Den lille Prins i bogreolen. Den må gå under denne genre, for den er da intet mindre end fantastisk!

Antoine De Saint-Exupérys lillebitte bog rummer umådeligt store sandheder og tankevækkende tekst. Ræven, Lygtetænderen, Forretningsmanden, Kongen, Blomsten - de forsøger alle sammen at indfange meningen med livet, men i virkeligheden er det nok alt det midt i mellem, der giver det hele mening - alt det mellem alle ordene og menneskene.  


"...Bevise for at den lille prins har eksisteret er, at han var bedårende, at han lo og at han gerne ville have et får; når man vil have et får, er det da et bevis på, at man eksisterer..."

2 kommentarer:

 1. KÆRE DU.
  JEG BEHØVER VIST IKKE FORTÆLLE DIG, AT DETTE INDLÆG GIK LIGE TIL MIT HJERTE, - JEG BLEV HELT VARM INDENI.
  KÆRLIGST FASTER.

  NB. JEG HAR VÆRET I SVØMMEHAL IDAG.

  SvarSlet
 2. Hi hi selvfølgelig skulle 'han' med på min blog =) Det er den bedste bog - og hvis jeg ikke fik sagt dig ordentlig tak dengang i 1998, så får du et kæmpe tak her!

  Knus LeLouLaLi

  Ps. Stina; jeg er altså virkelig glad for det finurlige navn du har fundet på!

  SvarSlet