ByLesti

Herligt Hot Halsrør

Mit seneste projekt er et herligt halsrør, frit fortolket efter en Rowan-opskrift. Røret er strikket af knap 300 g. Alaska 100% ren uld på pind 8. Jeg har brugt to tråde og strikket det i to dele. Det var helt klart monteringen af de to dele, der var det vanskeligste. Røret er blevet rigtig rart! Og varmt!
Lilly - trøje med bladmønster:

Et af mine seneste projekter er denne trøje i bladmønster. Den er - som de andre - fra; Mere Feminin Strik af Lene Holme Samsøe. Trøjen er strikket af ca. 400 gram Lucca Fine - 100% super soft merinould. Trøjen er strikket med dobbelt tråd og er blevt både varm og god! 


Bladmønster


Jakke til Jens:

Jeg har strikket denne lille, bløde efterårsjakke af knap 100g. ren Alpaca-uld fra Drops. Opskriften er fra samme mærke nemlig; http://www.garnstudio.com/, hvor man kan finde alverdens fine opskrifter. Om lidt skal trøjen tilføres et par hjemmelavede krympeplastknapper, med klog ordsprog. Lige som det hører sig til!SikSak - soltop:

Jeg er igang med denne soltop - stærkt inspireret er mønstret Sik Sak fra bogen; Feminin strik af Lene Holme Samsøe. Min soltop skal gerne have et præg af havmand og et strjf af sommer i Hjerting. Derfor er garnet 100% bomuld, fundet i min mors strikkekurv. Farven er 'solbleget' blå - og mon ikke den til slut skal prydes med en enkelt sømandsknap eller to :)


Bella - ærmevest med bladmønster:


Denne Bella ærmevest er strikket af ca. 175 gram Baby Alpaca Silk, som består af 70% babyalpaca og 30 % Mulberry Silk. Opskriften er fra den fantastiske bog; Mere Feminin Strik af Lene Holme Samsøe.

Det er mit første forsøg ud i bladmønster-strik, og den er naturligvis prydet med både charmefejl og 'ukrudt'. Heart and Hand Made!.... Flere projekter følger! :)