lørdag den 5. november 2011

Perlestrik og perlekæder...

Jeg vil gerne trække min anbefaling af bogen Vild med garn tilbage. I sidste uge kastede jeg mig over Rosetta håndledsvarmerne - men jeg kunne hurtigt se, at opskriften var helt forkert. I går aftes begyndte jeg på den smukke vest; Chunky af Lene Holm Samsøe. Jeg havde læst opskriften igennem og da jeg var færdig med det perlestrikkede rygstykke og skulle igang med mønstret over bærestykket var der ingen symboler i signaturforklaringen. Bogen er propfuld af fejl!
Det er surt og ærgerligt, at bruge så lang tid på arbejdet og så ikke kunne færdiggøre det. I dag var jeg i forskellige boghandlere for at se om der findes en korrekturlæst version. Det gør der desværre ikke - endnu. Eksamplarene i butikkerner er udelukkende førsteudgaver. Jeg har set fejlene omtalt et enkelt sted på nettet - så det er altså ikke kun mig der er galt på den. Nu har jeg taget konsekvensen, og skrevet til forlaget om fejlene. Jeg håber de bliver rettet, dels så min vest kan blive færdig, og så selvfølgelig fordi det er en fin og finurlig bog.

Nu er strikketøjet lagt til side - det kan ikke betale sig at ærgre sig over det længere - og i stedet har jeg fundet de smukke perler frem, som jeg fandt i sidste weekend. Det er blevet til forskellige variationer af  'natur-kæder' på lædersnor. Og mon ikke her blev produceret lidt adventsgaver? ;)

Min egen kæde med keramik- og lavasten.


 Ønsker en god lørdag aften... LeLouLaLi

1 kommentar:

 1. INGA MARGRETHE JENSEN6. november 2011 kl. 11.52

  KÆRE DU.
  DET VAR DA ÆRGERLIGT MED DEN ELLERS SÅ FINE BOG, - MON IKKE DU FÅR TILSENDT ET PAR KILO GARN SOM KOMPENSATION.........
  PERLERNE SER FINE UD.
  KÆRLIGST FASTER INGA.

  SvarSlet