lørdag den 1. oktober 2011

"Frø båret væk..."

... sagde en mand en dag til sin kone. Nu hænger ordene og fylder en hel væg i det baggårdsgallari, hvor vi i dag var inviteret indenfor. I gallariet mødte vi kunstneren. Hun viste os rundt, forklarede og fortalte om hvert eneste værk. Om omstændighederne bag. Om rejser og tanker. Om kærlighed og kogekunst.

Det var så fin og god en oplevelse, som pludselig dumpede lige ned i vores lørdag. Og så lige omme i vores baggård! Oplevelsen blev yderligere krydret med en indbydelse til fernisering, snige-koncert og tomatsuppe i Aarhus Kunstbygning på fredag. Det er sørme heldighed!

Ugen har udover kunst-møder også budt på besøg i Hjerting, en kæmpe slikkurv fra lille-JK, et par arbejdsdage i Holstebro og en hel masse lav sensommersol over Aarhus.

Her kommer ingen billeder i dette indlæg, for min computer laver fjollerier! Måske i morgen - hvis den ellers vil arte sig...

Nu vil jeg se Kronprinseparrets prisuddeling (Nu med jødeharpe, Stina! Det er altså muligt at blive belønnet for dén slags talenter ;))

Knus LeLouLaLi

PS. Manden med de klog ord, var naturligvis aarhusianeren Steffen Brandt, som netop nu kan ses i ovenstående program. Og ordene er ikke om botanik. Det ér faktisk slimede skrubtusser her er tale om!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar