onsdag den 14. november 2012

Masker til mindste-manden...

Om et par uger bliver vi både en nevø og en niece rigere. Som små vinterbørn skal de naturligvis have bløde masker i 'Velkommen til verden'-gave. Mindste-nevøen får en Grys trøje fra All you knit is love af Susie Haumann.

Masker til mindste-manden

Trøjen er strikket af lige præcis 50 gram Coast-garn bestående af 55 % lammeuld og 45 % bomuld. Jeg har strikket den i en mørk petrolium og en rest lys grå. Trøjen er blevet lidt bredere end det egentlig var tænkt. Jeg tror det hænger sammen med, at den er strikket på en pind 3,5, selvom garnet er til mindre pinde omkring 2,5-3, jeg ville bare gerne have den lidt løs og luftig. Jeg har strikket den lige efter bogen, men har dog tilføjet en fast kant langs den nederste rille hele vejen rundt.

Jeg glæder mig til at byde velkommen - først venter dog lidt mere 'vokse-tid'.... og en strikkjole til mindste-mandens søster.

LeLouLaLi

6 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet lækker! Elsker farverne, du er bare så god til at vælge de rigtige :-) Jeg har lige lavet en lille anbefaling af din blog på min - tænker der også er andre der kan finde strikkeinspiration fra dig :-)

  SvarSlet
 2. Kære Lene
  "Velkommen til" - eller velkommen til at du nu kan få faste læsere :)
  En dejlig blog du har dig her og hold op du er ferm med pindene!!
  Glæder mig til at følge dig.
  kh Libbie

  SvarSlet
 3. Tak Marie =) Jeg blev temmelig overrasket, da jeg kom ind og så her havde være 57 'klikkere' fordi, så tusind tak for din anbefaling!

  Og Velkommen til min blog Libbie, hvor er det sjovt pludselig at have læsere...

  SvarSlet
 4. INGA MARGRETHE JENSEN16. november 2012 kl. 10.16

  SUPER-FINT AT ENDNU FLERE FOR GLÆDE AF DIN DEJLIGE BLOG, - MED GODE ORD OG SMUKKE BILLEDER.
  KÆRLIGST, FASTEREN

  SvarSlet
 5. Den er bare så fin. Min mor har strikket den til min lille A, og den er nu også en anelse bred i det. Især i forhold til ærmernes bredde. Men den er stadig lækker på :)
  Pudsigt nok er den næsten modsat i farverne i forhold til din.

  Kh

  SvarSlet
 6. Hej Anne, ja det er lige præcis kroppen der bliver bred og ærmerne der virker lidt lange og tynde. Men godt at den er pæn på :) Og stort tillykke med lille A :)

  SvarSlet