mandag den 26. november 2012

Huestrik og hemmeligheder...

Har i bemærket det? Det er blevet koldt! Og mørkt! Og.... næsten jul....

I fredags strikkede jeg mig en hue. Den er varm og god - med bladmønster i toppen. Den er fra Mere feminin strik af Lene Holme Samsøe (som for øvrigt lige har udgivet endnu en uimodståelig bog - Suveræn strik -den er kommet på ønskesedlen her). Huen er en Hellas hue og den er strikket på pind syv i Andes uld fra Drops.Jeg strikker også på hemmeligheder. Men det er fordi jeg har indladt mig på en pakkekalender med min kæreste i år. Jeg synes ærlig talt, at vi fortjener det. Han ønsker sig strømper. Og jeg strikker og strikker og tænker at str. 45 godt nok er meget stort - men det er altså hemmelig strik.Jeg leger også med perlerier - men det er næsten endnu mere hemmeligt, for det er til julegaver - til stærke og gode piger, jeg kender!

Jeg er ved Vesterhavet i disse dage og red i går stormen af med lidt granbinding, juleknasfremstilling, varme æbleskiver, strik og snak. Det var hyggeligt og rart.

Nu vil jeg gemme julegodter og en julekalender - det er til min far. Men han må vente et par dage endnu. Det er nemlig også hemmeligt - men kun til den første december...

LeLouLaLi


4 kommentarer:

 1. Det var da en farlig masse hemmeligheder:) og en str. 45 er mega stor og det er også grunden til at mandens strømper altid strikkes af min mor;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er næsten ikke til at holde ud med alle de hemmeligheder.... :D

   Slet
 2. INGA MARGRETHE JENSEN27. november 2012 kl. 10.38

  JA SØDE DU, - NETOP DERFOR STRIKKER JEG ALDRIG, (næsten aldrig) SOKKER TIL "DRENGENE",
  DE ER JO IKKE TIL AT BLIVE FÆRDIGE MED.....
  KÆRLIGST FASTEREN

  SvarSlet
  Svar
  1. Sokkeskafterne er udmærkede ærmer til en trøje i min størrelse - hvis man skulle fortryde halvvejs. (Og hælen passer perfekt til albuen....men det vil nok se lidt mærkeligt ud!:D

   Slet