tirsdag den 30. oktober 2012

Honey og hulkrus...

Så blev min efterårscardigan endelig færdig. Jeg har strikket på den siden begyndelsen af august, så den har været længe undervejs.

Teknikken er sjov og trøjen er - trods et ret beskedent garnforbrug - utrolig varm, så det er nok ikke sidste gang jeg har strikket den model.

Den er strikket efter målene til en størrelse small, men er blevet lige vel til den lille side, så Morfars bukseknapper må vente til en anden gang. Her er brugt ca. 125 gram Højlandsgarn og små 50 gram Super Kid Seta - så den er let som et fnug. Både garn og opskrift er forøvrigt fra Isager.

Nu må det godt blive koldt - jeg kan nemlig sagtens holde varmen!

Strikkeproces...


Jeg er ikke sikker på at jeg har lavet bærestykket korrekt. Jeg har beholdt det samlede antal hulkrus og gjort dem mindre - måske skulle man i virkeligheden mindske antallet af hulkrus-rapporter. Jeg kan nu godt lide den med indtag...

Hulkrus i to slags uld
 
Efterårstrøje - måske en ny favorit!
 
 
 
 
LeLouLaLi

4 kommentarer:

 1. INGA MARGRETHE JENSEN31. oktober 2012 kl. 12.42

  HEJ DU.

  DEN SER DA RIGTIG "DELIKAT" UD, - DU ER DA BÅDE DYGTIG OG FLITTIG...
  KÆRLIGST, FASTEREN

  SvarSlet
 2. Hej Faster'en,

  Ja jeg er faktisk ret flittig for tiden, og jeg tror det hænger sammen med efterår, mørke aftener og så bliver jeg altså ret inspireret af min nye 'strikkeklub' - så der er bare herligt!
  Trøjen passer faktisk helt perfekt og er slet ikke for lille alligevel. Jeg har taget den i brug =)
  Knus Lene Louise

  SvarSlet
 3. Hej Lene. Tak for din kommentar hos mig, endelig fandt jeg ind på din blog også. Den er blevet så fin din cardigan, er det for besværlig at tage den med onsdag? Kunne godt tænke mig at se den :-)

  SvarSlet
 4. Hej Marie :)
  Og velkommen til! Jeg skal nok tage den med i morgen - vi ses :)

  SvarSlet