mandag den 12. marts 2012

Nr. 100

Dette er mit indlæg nummer 100! Tænk engang, at jeg i løbet af de sidste 10 måneder 100 gange har tænkt "Dette her må heller komme på bloggen..."
I dag sidder jeg og tænker...."Hm.. hvad gjorde vi egentlig før alt det her blogland?" Svaret finder man i min bogreol. Før blogland var det notesbøgerne man henvendte sig til. Stor, små, farverig, billige kinabøger, dyre mærkebøger, købte eller hjemmegjorte. Min yndlings notesbog er den her:


Every woman has a secret - here is mine

Jeg fik notesbogen i gave af Stination for nogle år siden og den indeholder nyttige redskaber, åndelig førstehjælp, fepost og andet fuldstændig uundværlig. Den er klippe/klistret med alt, hvad man skal bruge for at klare sig gennem hverdagen. Ind i mellem er der tomme sider, der bare venter på at blive udfyldte - og det skal de nok blive!
Jeg elsker hver og en af mine gamle notesbøger - de er fulde af 'den jeg var' lige på det tidspunkt, hvor jeg skrev, hvad jeg skrev. Sådan er det også med bloggen. Det bliver et lille tidsbillede og fastholder væsentlige nedslag i dagligdagen. Det gør det ekstra sjovt, at se tilbage på mine første 100 indlæg. Faktisk er der næste 4000 gange blevet klikket ind på LeLouLaLi og jeg nyder at dele min virtuelle notesbog med jer...

... jeg ser i den grad frem til de næste 100 indlæg =)

Knus LeLouLaLi

1 kommentar:

  1. INGA MARGRETHE JENSEN12. marts 2012 kl. 21.34

    JA, - VI ER DA VIST MANGE DER GLÆDER OS TIL DE NÆSTE 100 INDLÆG PÅ DIN BLOG, - SÅ BARE KOM AN DU ....
    JA, AT SKRIVE I BØGER ER NÆSTEN EN NØDVENDIGHED,JEG TÆNKER BARE SOMMETIDER PÅ, HVORDAN "NOGEN" VIL OPFATTE DET ENGANG, - MEN SOM DU SÅ RIGTIGT SKRIVER, SÅ ER DET JO UDTRYK FOR, HVORDAN MAN HAR DET "LIGE NU OG DER",- SÅ DET MÅ VEL ALTID VÆRE O.K.? IK?...KÆRLIGST, FASTEREN.

    SvarSlet