søndag den 5. februar 2012

Søndag i solskin...

Lav sol - over Aarhus


...Vi nød vores søndag indendøre, med varm the og en lille smule strik. Det blev sådan en søndag, hvor vi fik ladet op med det bare ingenting. Det trænge man sommetider til.

Fra i morgen står den på en travl uge for os begge! Jeg skal til det midtjydske både mandag og tirsdag, så jeg planlægger at snuppe en¨'hverdag i Hjerting' i morgen. Hvis jeg er rigtig mandags-heldig, når jeg solnedgangen over isskruningerne ved Vesterhavet. Jeg håber! For jeg trænger til sådan en, kan jeg mærke!

Udover at få tilføjet en hel del til min 'virtuelle opslagstavle' - som jeg altså er HELT VILD med, - fik jeg lavet lidt strik-flet til min mor. Eller rettere hendes øren.

Fletværk til Mor

Kom forlæns ind i uge - så skal det hele nok gå -  LeLouLaLi

6 kommentarer:

 1. INGA MARGRETHE JENSEN6. februar 2012 kl. 16.02

  HEJ MIN SKAT.
  DEJLIGT AT SE DINE PÅSKELILJER SÅ SMÅT "FOLDE SIG UD", - MAN KAN SOMMETIDER HØRE, NÅR DE BRISTER, - DEN LYD HOLDER JEG MEGET AF.
  KÆRLIGST FASTER.

  SvarSlet
 2. Nåhr... det er det som knaser! Jeg troede det var rotter.... eller underboen ;) Knus L - som ikke kom til Hjerting alligevel :(

  SvarSlet
  Svar
  1. INGA MARGRETHE JENSEN9. februar 2012 kl. 22.32

   hvorfor kom du ikke til HJERTING++, - håber alt vel...

   kærlige knus
   fasteren

   Slet
 3. INGA MARGRETHE JENSEN9. februar 2012 kl. 22.36

  SKULLE DU IKKE LIGE "RETTE" TIDEN PÅ DIN BLOG, - ELLER ER DET MED VILJE?????
  JEG HAR LIGE SET EN LILLE FIN FILM, DVD, "JULIE OG JULIA", - DEN HANDLER OM EN "BLOG" OG OM MADLAVNING, - JEG TROR I KUNNE NYDE DEN, NÅR I HAR LYST TIL EN "SLAPPER".
  KNUS, FASTER.

  SvarSlet
 4. Halløj Inga, Det er slet ikke med vilje, men jeg kan ikke finde ud af at lave det om! Jeg leder og leder... Øv øv! Til fredags-opkaldet senere vil jeg lige fortælle dig om Pinterest - jeg tror det er noget for dig! VI tales ved - knus LeLouLaLi

  SvarSlet
  Svar
  1. INGA MARGRETHE JENSEN12. februar 2012 kl. 11.11

   HEJ KÆRE LENE.
   JEG "SUSER" RUNDT PÅ "PINTEREST", - DET ER BARE SÅ SJOVT, - OG JEG ER JO, NÆSTEN, - I FORBINDELSE MED HELE VERDEN.
   TAK FOR "OPLÆRINGEN".
   FASTEREN

   Slet