torsdag den 23. juni 2011

Sig mig, er det okay, hvis jeg liiige sætter mig her et øjeblik....?

... og holder en lille pause?

Sikken en uge! *Stilhed* Jeg sagde; "Sikken en uge"!

Jeg er tilbage i opladeren, efter en utrolig hektisk-fantastisk uge i godt og lærerigt selskab!

Fredag var dagen, hvor Universitetet fejrede den igangværende organisatoriske kolbøtte. Dét var en fest! Hold op, hvor var det dog sjovt. Vil i se?

Copyright Søren Kjeldgaard, AU

Først var der fest og middag i Arts-teltet. I forgrunden ses den nye -storsmilende - dekan for foretagenet. I baggrunden ses hendes ca. 450 ansatte. Studenterrevyen og Cafe Kølbert stod for underholdningen - og det var fanme sjovt! (Ja, der må altså en ender ind i den sætning!) =)

Copyright Søren Kjeldgaard, AU

 Copyright Søren Kjeldsen, AUEfter middag og morskab (gange 100!) gik vi sammen med ca. 4500 ansatte og 22.000 studerende i UNI-parken, hvor festen fortsatte med koncerter under temaet; " Festen bliver sjovere, hvis man blander" Så det gjorde vi så. Blandede os! Business, Sund, Techno og Arts - i en pærevælling =)

Resten af min weekend blev brugt på faglig forberedelse.... =)

Denne uge har siden stået i de "Faglige dages"-tegn. Vi har været samlet i hele lektiologgruppen, fra både DPU, Syddansk Uni og Aarhus Uni for at dele og lære, leve og være (sammen, - men det ødelægger rimet). Tirsdag holdt jeg oplæg for gruppen omkring hukommelse, læsning og en lille smule om mit speciale. Demens-delen fik stor succes. Og stående bifald, sørme. Det var faktisk næsten rørende så interesserede mine kollegaer var.

Onsdag var vi i skoven. I en ægte gammel skovriddergård. Lige midt i Nationalpark Djursland! Da det faglige program var overstået kl. 16 gik vi ned til skovsøen, hvor en del badede, mens vi var en gruppe der lavede "Flag field for dyslexia"


"Flag field" er billeder af ordbogs-flag, der skal pynte rundt om i hele verden og gøre opmærksom på dysleksi. Billederne skal bruges til et kunstprojekt ved OL i London. Her er AUs bidrag - og da vi nu var i Nationalparken, kom der også en enkelt bogorm med =)
Efter flaghejsningen spiste vi stor middag i Skovridergården. En gennemført hyggelig og lærerig uge!

...men ih, hvor er jeg træt nu 53 arbejdstimer og 18 semesterrapporter senere!

Nu fejrer vi Sankt Hans - fra sofaen dog. Udenfor er der tunge skyer og en duft af grill. Vi sidder under et vattæppe i hver vores ende af sofaen. Om lidt skal vi høre Midsommervisen, og jeg har tænkt mig at synge med. Hvis ikke jeg sover altså!

I morgen drager vi til Sønderjylland på familietur med Familien Kampmann. Jeg tager strikketøj og en bog under armen. Jeg skal nemlig i opladeren.

Jeg ønsker jer en dejlig Sankt Hans og glædelig midsommer...

...Knus LeLouLaLi

PS. Velkommen hjem til Stination - håber du er i bedring =)
PPS. Husk at stemme på 'sommerbøgerne' på DR P4 http://www.dr.dk/P4/Events/Lydpakker/index.htm

1 kommentar:

  1. INGA MARGRETHE JENSEN24. juni 2011 kl. 21.28

    KÆRE DU. - SÅ DEJLIGT AT HØRE OM, - DET HAR DA BARE VÆRET HELT SUPER, - OG NATURLIGVIS VAR DU TRÆT, - MEN JEG ER HELT SIKKER PÅ, AT DU ALLEREDE NU ER VED AT VÆRE LADET OP IGEN, OG KLAR TIL NYE GODE OPLEVELSER.
    RIGTIG GOD TUR TIL SØNDERJYLLAND, - JEG ER PÅ VEJ TIL EBELTOFT "LIGE OM LIDT".
    KÆRLIGST FASTER

    SvarSlet