mandag den 11. februar 2013

Vinterferie i lommeformat...

Jeg holder mig en tiltrængt og intensiv to-dagesvinterferie i Hjerting. På onsdag kalder hverdagen igen, men der er heldigvis endnu længe til.

I formiddag var min far og jeg ved Vesterhavet. Det er lige om hjørnet og vi bruger det flittigt - det er nemlig både sundt og godt! Jeg havde - naturligvis - mit nye Nikon med og fik taget et par billeder - både i solskin og under dramatiske skyformationer. Det viser lidt af den omskiftelige natur på disse kanter. Jeg har slet ikke haft tid til at sætte mig ordentligt ind i kameraet endnu, men jeg er allerede blevet meget, meget glad for det.

Dagen bød også på en tur til den forblæste gågade i Esbjerg for jeg skulle byttet et par julegavebøger, som vi havde fået lidt rigeligt af. De blev byttet til en Alene i Berlin af Hans Fallada og en enkelt lillebitte strikkebog i form af Knit for your Kid - der er intet som at bladre i nye bøger... Jeg kom også til at stikke hovedet indenfor hos Garnhjørnet! Det var kun for inspiration... nåh ja og så liige to nøgler Geilsk uld-bomulsblanding til lidt tvillingestrik.

Netop nu står der en banankage til afkøling på køkkenbordet, mens en portion boller er i ovnen. Min feriedag skal afsluttes med strik, snak og godter i stuens blødeste stol. Det er nu rart med sådan en lille ferie i lommeformat!


Ella-ponchoen luftes i strandkanten
 

Skrueis i solskin
 
Lavvande i modlys
 
Kamp om lyset
 
Man føler sig lille dér mellem skrueis og høj himmel
 
Kommende projekter...
 
God ferie, hvis du er heldig at have sådan én på lommen... LeLouLaLi
 

8 kommentarer:

 1. God ferie! - og skønne billeder :-) ingen ferie her, men det er også helt ok :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ...til gengæld har du dig nogle meget laaange forelæsninger (jf. instagram!) Pyh...
   Ses vi mon til strik?

   Slet
 2. Virkelig smukke billeder :) Og hvor er din poncho blevet fin - jeg har lige fået bogen, og glæder mig til at komme i gang med den... God ferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det bare med at komme i gang :) God fornøjelse...

   Slet
 3. Armen den er så fin den poncho, tror altså jeg skal have mig sådan een:) og god ferie, håber du får tid til at komme på torsdag?!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kommer helt bestemt til 'fællesstrik' på torsdag :) Det er stadigvæk vejr til en poncho lææænge endnu... :)

   Slet
 4. INGA NARGRETHE JENSEN11. februar 2013 kl. 22.28

  SMUKKE, SMUKKE BILLEDER, - MEN DU SELV ER DEN ALLER-SMUKKESTE...
  KÆRLIGST FASTEREN.

  SvarSlet
  Svar
  1. :D Som kun en yndlingsfaster kan sige det :D Tak!

   Slet