fredag den 5. august 2011

....med lommerne fulde af ferie og frihed...Vi er tilbage i Aarhus igen (igen!). Ferien er ved at være godt brugt. Jeg føler, jeg har lommerne fulde af ferie og frihed. Det er en ret god fornemmelse. 10 gode storbydage, et lille stænk Aarhus-idyl og fem dages familiehygge i Hjerting. Jo, tak. Siger jeg bare!

I Aarhus nød vi en af de der enkelte danske sommeraftner, hvor det slet ikke når at blive koldt. En aften vi tilbragte i selskab med to gode vennepar og deres to dejlige - helt hvidhårede - drenge. Vi grillede, snakkede og grinede - den halve nat - sådan som det skal gøres.

I Hjerting var alt lige præcist som det skal være i Hjerting. Fred, ro, hygge og snak. Mere kan man ikke forlange. Og så lærte jeg at hækle stangmasker. Kom ikke her!

Jeg er virkelig faldt for 'den nye' Strandpromenade. Jeg har altid været tiltrukket af vandet. Og jeg nyder at gå der en sommerdag - som i tirsdags - hvor der er fuld af unge mennesker der spiller volly, bedsteforældre og børnebørn med spande og skovl, solbadende teenage-piger, bade-dyr og is-spisende esbjergensere i hobetal.

Og jeg elsker det egentlig allermest, fordi jeg ved jeg har det hele for mig selv når vejret viser lidt bid. Kontrasten er virkelig til at føle på. Og jeg elsker det.


Min landkrappe af en kæreste er efterhånden også ved at indse havluftens lindrende virkning - også i blæsevejr. Der er noget rigtigt og frydefuldt ved at trodse vejret og gå i stiv modvind langst det skumsprøjtende Vesterhav. En lise for sjælen!

Vi kom desværre ikke til Fanø i denne omgang. Men vi fik: Set Post Danmark Rundt med 47 km i timen (det tog tre sekunder, men var hele ventetiden værd), grillet, snakket, slået græs, solbrændte røde lår (solen er altså ret skrap på disse kanter!), set et par krimier, læst bøger, hæklet (eller i hvertfald forsøgt herpå), spist is(!) spillet Matador og hygget i spandevis!

Foran mig venter en enkelt weekend - med oprydning og rengøring. Så står den på et helt nyt semester på Papirfabrikken, men inden da skal jeg på min allerførste konference i Stockholm og jeg er spændt helt ud i tæerne!

Det er vist godt ferien har lagt et solidt overskudsfundament!

Knus LeLouLaLI

2 kommentarer:

 1. INGA MARGRETHE JENSEN6. august 2011 kl. 23.37

  HEJ DU KÆRE.
  TAK FOR DEJLIGE ORD OG BILLEDER, - JA VI ER JO ALTSÅ LIDT VILDE MED VESTERHAVET, OG HJERTING, - MEN NU BLIVER DET SÅ HVERDAGE IGEN, OG JEG SENDER DE KÆRLIGSTE TANKER OG ØNSKER OM GODE DAGE.
  ALT ER VEL HER HOS MIG. HAR LIGE HAFT BESØG AF BENTE, - DEJLIGT.
  KÆRLIGST FASTER INGA.

  SvarSlet
 2. INGA MARGRETHE JENSEN7. august 2011 kl. 21.29

  HER SØNDAG AFTEN HAR JEG LIGE GENSET DE DEJLIGE BILLEDER FRA HJERTING, - OG SENDER JER DE ALLERKÆRLIGSTE TANKER.FASTER INGA.
  IMORGEN SKAL JEG , - SAMMEN MED EN VENINDE, - PÅ EN LILLE UDFLUGT TIL SÆBY, -DET BLIVER HELT BESTEMT DEJLIGT, - UANSET DET LIDT USTABILE VEJR.
  GODNAT

  SvarSlet